Otázky

Otázky

Anotace: ...otázky bez odpovědí...

Proč Sartre odmítl Nobelovu cenu?
Proč Burroughs zastřelil svou ženu?
Proč Villon zranil kněze?
Proč Kerouac pracoval jako brzdař?
Proč Verlaine tolik chlastal?

Tolik otázek a tak málo odpovědí.
Tolik pokusů o vysvětlení.
Tolik snahy a nic z toho.

Proč se Saroyan dvakrát oženil a následně rozvedl se stejnou ženou?
Proč měl Wyndham přes deset pseudonymů?
Proč Tolkiena skolil zánět žaludečního vředu?
Proč si London koupil ranč?
Proč byl Camus komunista?

Jsou otázky na které nejsou odpovědi.
Jsou to čistá fakta.
Jsou a už se nedají změnit.

Proč jsem napsal tuto „báseň“?

A proč ne?
…je k zamyšlení…
a třeba někomu něco dá…
Autor the_carrion, 31.05.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodne luxusni... nabita informacema, krasne naspana a velmi dobre volenej namet.. opet gratuluju;)
i kdyz se mi tahle mozna zda jedna z Tvych nejlepsich:)

01.10.2007 21:22:00 | Kláárchen...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí