Básnička možná pro tebe..... i když by to byla náhoda:-)

Básnička možná pro tebe..... i když by to byla náhoda:-)

Anotace: Básnička pro jednoho kluka..... možná právě pro tebe, možná taky ne:-)

Něco zajímavého v tobě je,
není však vůbec naděje,
že někomu to někdy dáš,
jen pro sebe to schováváš.

Že jsi pro mě záhada,
to říct ti teď je nálada.
Co si myslím sice víš,
mou radou však se neřídíš.

Moc tě vlastně ani neznám,
myslím že nejsem jediná,
s pocitem, že na něco si hraješ,
musí se špatně usínat.

Co si myslíš těžko říct,
odsouzen jsi nést svůj kříž,
dokud se trochu nevzchopíš
A sám nepůjdeš štěstí vstříc.

Že máš problém, to už tušíš,
své pocity však v sobě dusíš.
A tudy cesta nevede,
já modlím se teď za tebe.

Ty jsi člověk tváří mnoha,
má smysl na něco si hrát?
Když žijeme jen jedenkrát?
Proč názorům druhých podléhat?

Proto mou dobrou radu slyš,
Pusť si i jiné k srdci blíž.
Autor Jewel, 31.05.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odkud mě jen můžeš znát??? :)

31.05.2006 22:43:00 | DM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí