Nepodléhám

Nepodléhám

Anotace: ...

Vrývají se a zenechávájí
hluboké stopy,
do mé kůže zaťaté
tvé drápy...

Apage satanas!
Zlámej si prsty.
Nezasloužíš si
ani kapku.

Nezůstanu.
Stejně mi za čas
narostou křídla.
Vždyť jsem dcera Ikarova.
Autor Dark angel, 01.06.2006
Přečteno 200x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí