Naděje

Naděje

Anotace: Naděje umírá poslední.......

Povím ti jen jedno
slovíčko,
nic více.

To slovíčko zní naděje.

Naděje je krásná, neznámá,
je jak trní na tvém těle.

Když ale doufat v ni budeš,
tak ona přijde.
Uvidí tě,
a láskou naplní tě.

Možná,
však jednou se ukáže,
vystrčí růžky
a na tebe se usměje.
Autor Hawkey, 26.12.2004
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí