Stříbrná a zlatá

Stříbrná a zlatá

Anotace: Nad zlatou horou...

Nad zlatou horou
slunce se sklání,
aby zas ulehlo
skrylo se za ní.

Zlatá vládne světu,
stříbrná zas tmě,
měsíc praví slunci,
přenech vládu mě.

Nad zlatou horou
slunce se tlačí,
může být slyšet
krásný zpěv ptačí.

Zlatá vládne světu,
stříbrná zas tmě.
Nikdo to nezmění,
ať v oblacích, či u země.

Nad zlatou horou slunce se usmívá
a mě se tmavá noc, za zády vysmívá.
Autor šedá bílá myška, 02.06.2006
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí