Strach

Strach

Anotace: ***

Zahnísaná duše bodá dlouze do žeber.....
.....

tělo se plní strachem,před kterým neunikneš...

....
čekání na samotu vrtkavě bolí...

na dlaních mi tryskají závoje slz....

krok vedle.......tvá cesta byla vyznačená....

krok vedle mě možná bude stát život....

můj,

tvůj

i náš.
Autor Peta 2, 02.06.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí