Zrada

Zrada

Anotace: Asi je to hodně chaotické a možná se to nebude moc líbit, ale zrada bolí...

Oči už mi vodnatí, hlas se chvěje,
ptám se sama sebe, co se, se mnou děje?
Staré myšlenky v hlavě se mi honí,
ale ta dívka, která mé jméno nosí, slané slzy roní.
Vždyť nejlepší přítel, ten kterému věřila,
zradil ji, krutě, teď jako by nežila.
Ze začátku pomáhal jí, všechno řekli si,
teď ji zbyly oči pro pláč a ty staré dopisy.
Zrada bolí, srdce puká, útěhu tu nezná,
na smrt myslí dívka něžná, snad na konci března...
Co si počít bez přítele, bez těch jeho očí?
Raději hned bez váhání do propasti skočí.
Už od něj nečekám žádná slova lítosti,
vypít až do dna, musím pohár hořkosti.
Zrada budí nenávist v srdci poblouzněném,
zahodím ty sny, všechny s jeho jménem.
Autor Jajja, 03.06.2006
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Postupně mne to vtáhlo do děje a já z něj nemohl uniknout jelikož sem jím proplul tak nějak samovolně. Není to můj žánr a přesto jsem to dočetl i to je úspěch

03.08.2006 14:11:00 | umělec2

Nádherná básnička!!Škoda jen že uplně přesně do každého slova vyskytuje mojí situaci

02.07.2006 00:08:00 | Sana.sorrow

Tohle je moc pěkně napsané, moc se mi líbí.

05.06.2006 18:16:00 | Darkspace

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí