Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: ...

Chtěla bych běhat po kvítí
v třepotu křídel motýlích

Chtěla bych pohladit paprsky sluníčka
Zůstat ta vaše hodná holčička

Chtěla bych zachránit ztracenou berušku
Schovat se v maminky huňatém kožíšku

Chtěla bych chodit do školky
obouvat dětské bačkůrky

Chtěla bych zůstat tím jediným na světě
chtěla bych zůstat už provždy dítětem
Autor barking bitch, 03.06.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke...a dost na zamyšlení..nad každou tvou básničkou vždy chvíly zauvažuju:-).Líbí se mi tvuj styl

16.06.2006 20:54:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí