Sny..

Sny..

Anotace: Výkřiky podsvětí...

Padám hlavou na polštář!!!
a výkřiky podsvětí
stěží ke mně doletí

Sen určitě teď bude se zdát
Bude bílý nevinný???
určitě to vím???

Už začínaj myšlenky mě zžírat
a výkřiky podsvětí
za chvíli už doletí

Ze snu utíkám zbaběle
Děsím se ulehnutí do své postele
Autor barking bitch, 03.06.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí