Jak to dokážeš?

Jak to dokážeš?

Anotace: pro Vaška

Při každém Tvém pohledu se mi teplo v těle rozlévá,
Tvůj pohled nic víc, než útěchu nehledá.
Jsi pro mě nejlepší člověk na světě,
duši máš čistou, snad Ti láska v srdci rozkvete.
Mám Tvé přátelství a to je největší štěstí mé,
kdybych tak dokazála pomoci Ti najít Tvé.
Když si srdíčko léčím ze zklamání,
Tvá ruka, Tvůj úsměv i pohled mě pohladí.
Jak to dokážeš, být člověkem, tak úžasným?
Už nevím co říct, snad mám místo v srdci Tvým překrásným!
Autor Jajja, 03.06.2006
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Děkuji ti Vašku. Tobě přeji to samé.

03.06.2006 20:35:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí