Neboj se!

Neboj se!

Anotace: ...

Neboj se vyrazit, vypustit zlost,
utíkat vstříc svému trestu. Ptá se o právo?
To neslyšíš, jsi v právu!!
Právo jest náloží a život tě zadluží,
ty máš být bez citů,
bez očí máš vidět a nesmíš se zaleknout, nesmíš se otočit.
Autor Gabriel17, 03.06.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí