Příběh

Příběh

Anotace: Půvdně měla být pro někoho, ale nejspíš nikdy nedostihne adresáta...

Každý den, kdy jsem s tebou
a tys šťastná, usmívaš se,
stojí za to si pamatovat.
Jako by to bylo včera,
kdy jsem ti zmatená slova šeptal,
na nic se neptal a přitáhl tě k sobě.
Jako by to bylo včera,
kdy jsem tě poprvé políbil,
po tváři pohladil a usměvavou
tě obratem spatřil.
Jako by to bylo včera,
když ses z neznámé stala mojí milou.
Jako by to bylo včera,
kdy jsem byl naposled s tebou,
svou milovanou.
Autor Slava-THC, 04.06.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí