Chvíle deprese

Chvíle deprese

Anotace: Však to znáte... občas je to bída

Vlasy mi do obličeje spadly
Jsem sama a všem lhostejná
Kytičky na stole dávno mi zvadly
Kdosi řekl že jsem kouzelná?

Sama věčně v pokoji sedím
V obličeji slzy a samotu
Do prázdna jen tak hledím
A přemýšlím kdo dal mi tuhle temnotu?

Kytara smočená slanými kapkami
Tony má nehezké a smutné
Nikdo nepřichází s veselými radami
je mi hloupě asi to není nutné

dlaněma hladím sama sebe
a chci být šťastná aspoň chvíli
svítilo slunce a už je černé nebe
proč nemáme sny o kterých jsme snili

naše touhy tajná přání
samota a nesplněné sny
proč lidé ve štěstí druhým brání?
proč přejí mi rač probrečené dny?

Snad jednou někdo pochopí mé slova
Nechci jít na skálu a skočit
že nechci,a přesto musím tam zas znova!
nechci svou krví trávu močit

a musím…budu muset jednou
jednou až nikdo nepříjde
jednou už slunce nevyjde
navždy půjdu nocí temnou
Autor k.kaculenka, 04.06.2006
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Bamap
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí