hvězdička

hvězdička

Anotace: napsala jsem ji, když jsem zjistila, ze ani přátelství, krásné jako hvězdy není věčné

Hvězdička
Třpytivý diamant na obloze,
Stačí jen natáhnout ruku
A sundat ho z té modré pustiny.
Ale třpytit se nepřestane
I když ho držíš v dlani
A přece se změní!
V tu jedinou malou slzičku,
Která je stále křehká
Ale ty ji neubráníš
A zbyde už jen vzpomínka,
Prázdné místo na nebi.
Autor Kalkulík, 04.06.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí