Pevnou půdu pod nohama ztrácím...

Pevnou půdu pod nohama ztrácím...

Anotace: ...to je tak, když se nedostaví Múza

Pevnou půdu pod nohama
ztrácím, padám dolů
na dno stále nedohlédnu
přepadá mě hrůza

Jsem tak zlitej že nezvládám
ani vstát od stolu
tak to bejvá vždycky když se
nedostaví Múza

padám padám padám
omlouvám se
slečno
zdá se vám
zbytečno
věnovat mi pouho
pouhý jeden bosk?

Čekám na něj léta
skutečnost však je ta
že jsem pro vás měkký
pod stolem rozteklý
roky starý vosk

Pevnou půdu pod nohama
ztrácím, padám dolů
právě míjím etiketu
dno se kvapem blíží

Příště radši objednám si
místo rumu kolu
dnes však řešit nebudu to
oči se mi klíží

padám padám padám
omlouvám se
slečno
zdá se vám
zbytečno
věnovat mi pouho
pouhý jeden bosk?

Čekám na něj léta
skutečnost však je ta
že jsem pro vás měkký
pod stolem rozteklý
roky starý vosk

Pevnou půdu pod nohama
ještě víc pod hlavou
Zase mrcha nedorazí
zas zbytečná práce

Zas minul jsem pověstnou tu
příležitost pravou
Zas tak blízko byl jsem cíli
v nedohledné dálce.
Autor mimoid, 05.06.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to skvělej styl verše!! btw.díky Ti,díky za komentáře,jsem ráda,že se Ti ty dílka aspoň trochu líbí :))nechtěl bys mi prozradit,kdo dal ti ten tajný tip??:)

09.06.2006 20:45:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí