Havrani táhnou

Havrani táhnou

Anotace: Havrani táhnou,smrt s nimi co bude s lidmi?

Havrani táhnou
směr Paříž Boston Tokio
černá hora hříchů a lidských zvratků
jako mor roztažené
nohy
ruce
prsa
úsměvy
co zbyde?
Havrani zastínili slunce
teplo tvé kůže
pokryté vředy a
hnije ti maso
všude okolo rozklad a
hniloba
Stromy umírají a zvířata prchají
Zvony zvoní
bim,bam,bim,bam.bim.bam..bim..bam...bim...ba...m..b

Jsou pryč.
Život havrani přátelé,
kočka domácí,
hodiny i pantofle.
Chci nůž.

Havraní hody.
Autor Uldor, 05.06.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

me se to moc libi... mame neco spolecnyho... mas krasny metafory a dobrej styl

05.06.2006 20:10:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí