Mravenec

Mravenec

Anotace: Našel mrtvou ruku....komu asi patřila?

Mravenec,velký bojovník
co mamince ve věku
puberty a prvnich sebevražd,
šťastně utekl
o ruku zakopl.
O ruku rozkladajici se hmyzem olezlou.
Komu asi patřila?
Mamince co ho milovala?
Jeho první dívce
té lehké ženštině
co šla s každým
maso a uzlíky nervů
chci tě,chci tě,CHCI TĚ!!

Jeho pravému rameni,co zabilo?
Co tomu asi mohlo patřit?
Úlomky kostí a zničených snů
o světě kde se psi nežíví
vnitřnostmi andělů?!
Kde je láska až po prvním polibku
polibku smrti a rozhřešení?
Nebo to byla ruka co snad spadla jeho levému já?
Tomu klukovi co chodil o přestávkách
sado maso
a holky před školou
střeva a špína za nechtama?

NE!!
Je to tvoje ruka!
Jak si mi to mohl udělat???!
Autor Uldor, 05.06.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tato báseň je velice rozháráná, alespoň na začátku třesky plesky, až teprve konec se výrazně zlepšuje.
Doporučila bych přepsat začátek. Jinak obsah básně je nápaditý. Škoda toho začátku. Eva Štefková

06.06.2006 18:49:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí