Život z pohledu osudu.

Život z pohledu osudu.

Anotace: Krátká básnička.

Znám svět z pohledu vrány.
Znám svět z pohledu mladé dámy.
Znám širý kraj a širé země.
Znám otázku co bouří se ve mně.
Znám otázku, leč odpověď zde není.

Znám veškeré studijní základy.
Znám veškeré veřejné poklady.
Znám bohatství, chudobu i strádání.
Znám pravdu, co proměnila se ve lhaní.
Znám otázku, proč osud je určený.
Znám život svůj, však proč je již sepsaný!

Znám radost a chuť do života.
Znám svůj život, v něm uběhla mi dlouhá léta.
Znám mnoho lidí, co v změnu osudu doufali.
Znám mnoho lidí co do roka plného úvah skonali.
Znám mnoho lidí, co předčasně zastárli.
Znám mnoho úvah o osudu...

Ale než sepíši je a pochopím, tak již zde nebudu...
Autor Christien, 05.06.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí