Klíč

Klíč

Anotace: ...

(1)
Závidíš múzám
Že líbají mě na čelo
Krásám i hrůzám
I všemu co se nesmělo
Závidíš vzduchu
Že mám ho v plíci krátký čas
Přeješ si vduchu
Ať vydám se ti napospas

Jsi živ jen citem
A nechutná ti jíst a spát
Bloudíš svým bytem
A věčně šeptáš "Mám tě rád"
Pláčeš jak děcko
To přece mužskej nedělá
Jsem tvoje všecko
Však já to takhle nechtěla

Ref:
Chtěla jsem skutečnýho chlapa
Co sevřel by mě v náručí
A jeho mužná tlapa
Mi bez váhání poručí
Pojď sem a zůstaň se mnou
Mně jen tak něco nezchladí
Já chtěla být tou jemnou
Co pochopí a pohladí

(2)
Neřek' jsi sbohem
Jen na stole mi zbyl tvůj klíč
Za každým rohem
Tě hledám - jenže ty jsi pryč
A teď tu sama
Marně přemítám o vině
Dítě i dáma
Na nakloněné rovině

Ref:
Chtěla jsem bláznivýho chlapa
Co sevřel by mě v náručí
A jeho mužná tlapa
Mi bez váhání poručí
Pojď sem a zůstaň se mnou
Však mám jen klíč a prázdný stůl
Já chtěla být tou jemnou
A v očích zbyl jen prach a sůl
Autor Petrik78, 07.06.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý ale chlap i když je tvrdej tak z citových záležitostí se sype jako domeček z karet.

07.06.2006 06:35:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí