Počátky a důsledky nudy

Počátky a důsledky nudy

Anotace: Dej si na ni bacha!

Když ses narodil, když ti paprsky prvně svitly na dásně,
pozoroval jsi všude věci úžasné!

Pak ale, když se ti prodloužily kosti,
se úžasy staly samozřejmostí!

A potom, když ti dnové ryly stohy vrásek po líci,
jsi poznal, že samozřejmost je věcí nudící!

A záhy, když čas cáry kůže z tebe strouhal,
se šklebila z tebe nuda – smrt pomalá a dlouhá.
Autor china white, 07.06.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všednost je neschopnost vytvoření systému drobných radostí.
Ale osobně mi přehnaný optimisimus přijde morbidní oproti inspiracím mírné deprese

07.06.2006 16:20:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí