Rozklad?

Rozklad?

Anotace: ...

Usmívej se,
a hrej si.
Konej dobro.
Sváděj ženy.
Chop se moci.
Naplň sud....
KRVÍ?

Kolik máš času?
Kolik let?
Kolik dětí?
Kolik zubů?
Kolik vražd?

Jako lačná stvůra
chodíš po Zemi
Jako vyvrhel a vrah
hraješ si s dětmi
Jako potůček potu
smradlavý výkon neutěšené chudoby
nože a vidličky
na oběd si dáme
tvou hlavu
uvidíme
mrkající oko
cestu do duše
vražda
vražda
vražda
zabití kolemjdoucího
vyvrhnutí zvířete
jeho střeva
ze kterých se kouří
lidé
jejich města
vlaky tramvaje
letadla
války
války
války
Nechutenství
Rozežranost
Luxus
Přepych
Pýcha
Snob
mrtvola
mrtvola
mrtvola

Člověk
Autor Uldor, 07.06.2006
Přečteno 653x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost hafo mazec sekec!

12.06.2006 21:17:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí