Jack(Džek) Rozpárávač

Jack(Džek) Rozpárávač

Anotace: ...to je morbidita.Jóó dvě srdce,polib mě a tak...,...hovno,řezat se bude!!!

JACK(DŽEK) ROZPÁRÁVAČ

Rozřezaná tvá tkáň měkká.
Měla si smůlu,
potkala si Rozparovače Jacka(Džeka).
Krev nezadržitelně vytéká s tvých ran,
on směje se opodál,
ve stínu noci utajen
na další mord je připraven.

Pevně držíce svůj nůž
je připraven bodnout ho do těla,
on ví,že si to nechtěla,
avšak podlehla si mu,
je totiž muž
do kterého si se zahleděla.

Už tenkrát věděl,že bodne
a cítil to napětí,
jak to s tebou škubne
až hrdlo prořízne ti v zápětí.

Políbí tě na rety
a do tmy odchází,
když vytéká z tebe krev
a kdosi tě nachází.

Příběh je to morbidní
a je zněj cítit napětí.
Nikdo ho však nikdy nepoznal,
jen jeho objeti.
Autor Tomik Novot, 07.06.2006
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec to zachranil... jinak je to dobre vystizena vizitka Jacka. Chvalim

07.06.2006 20:15:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí