Osladím Ti život...

Osladím Ti život...

Anotace: pro kamaradku...ohodnotte ji, prosim...nejsem si uplne jista....

Šálek čaje života osladím Ti medem něhy,
něžným jako moře omývající své břehy.
Osladím ho lžičkou smíchu,
to ať Tvé srdce nepozná pýchu.

Přidám ještě kapku lásky,
pro Tvou tvář jedinečné krásky.
Dosladím ho nekonečnou touhou,
to vše jen pro tu chvíli pouhou…

Jen proto, že se rády máme,
jen proto, že se znovu poznáváme.
Teď už jsme tu pro vždy pro sebe…
a já budu bojovat i za Tebe…
Autor sportackaverunka, 08.06.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

není to zlý, ale občas mi tam nesedne rýmování a působí to trochu uměle(vynuceně)

08.06.2006 19:21:00 | Lucie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí