Zvony

Zvony

Anotace: Když zvoník mlčí...

Do každého dne
vítají nás zvony
svými překrásnými zpěvy
bez melodie.
A když jednou
zapějí věc smutnou
a tón s tónem se míjí,
pak přijdou zlí lidé,
kterým jinakost se příčí
a vyrvou těm zvonům srdce.

A pak, ráno místo klekání,
uslyšíme němé tesknění,
tiché vyčítání,
mlčení,
ticho...
Autor mistake, 08.06.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí