-bez názvu-

-bez názvu-

Anotace: ..

Stačí abych se podíval co je před námi
Dómy, nadprostor, akry skla, záře
Nad mraky, třpytí se, lidská civilizace
Stakilometry dálky cesty
Vstříc našemu světu
našemu

chtěl bych vidět slunce nad tisíci tunami betonu
kde uprostřed tovární haly
je skryt zdroj energie
kam rozbytou výplní mohutných zdí
vniká úzký paprsek
a klaní se mi ke kolenům
Autor Jan D., 08.06.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takhle si představuji moderní poezii která se dá číst

08.06.2006 21:51:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí