Ráj

Ráj

Anotace: Opět jedna z těch starších

Ve dne v noci je tam krásně,
tam, kde jsou lidé šťastní.
Tam odkud přišli Adam a Eva,
tam, kde zlost a smutek není.
Tam co kohout zpívá svoji píseň,
co myška kočky se nebojí.
Tam, kde jsou zvířátka šťastná,
tam co i já bych šťastný byl.

Tam, kde jsou již všichni dobří lidé
ti, kteří psali historii tohoto světa.
Tam, kde většina z nás bude žít navěky,
tam, co je spravedlnost a láska hlavním.
Tam, kde nemilovat znamená zatracení,
tam, kde jsou všichni tak šťastni.

Tam snad jednou také půjdu,
tam, kde jsou mí ztracení básníci
a všichni velikáni.
Chtěl bych se již brzy dotýkat
ráje mého zlatého
a sám tam cestovat.
Autor Hawkey, 28.12.2004
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí