Dejte mi smrt

Dejte mi smrt

Anotace: ...zařadila jsem smrt do sekce život, no nic. Toto má být píseň vraha před soudním tribunálem..aby bylo jasno :)

Dejte mi smrt,
já chci být jejím bratrem,
chci tiše milovat a líbat hlavy bláhové.
Na bedra má se snese hrůza,
strašnou záští budu plát,
hrát si s tvým dílem, milý živote,
a pekelně se smát.

Dejte mi smrt,
ať spatřím její slzy
a brzy uslyším i její písně hrát.
Až na můj hrad se snese mlha,
cesta ztratí letmý spád,
potom vrátím, ano, vrátím se moc rád.

Už nemám hlad
a víčka se mi klíží
a neohlížím se na stopy krvavé.
Do truhly snesou tělo mé,
ach, brachu Jerome, buď vrah.
A na tvé duši, uších zanechám svůj prach.

Dejte mi smrt,
tu idylickou duši,
tu které sluší brouky rozežraný šat,
chci líbat hlavy bláhové
a jejich život doušky sát
a tiše doufat, že tak nasytím svůj hlad.
Autor ukume, 09.06.2006
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí