Smiluj se nade mnou, srdce moje!

Smiluj se nade mnou, srdce moje!

Anotace: Musí být??

Smiluj se nade mnou, nemám čas,
pátrat a zkoumat kam utíkáš.
Smiluj se nade mnou, nic to není,
dříve než dospěji k rozuzlení.

Pojď a sraž mě na kolena,
daruj mi jména bezejmenná.
Smiluj se nade mnou, nač ten strach?
Nač věčné brouzdání v pochybách!

Čekám na TVOJE rozhřešení,
srdce moje, nic to přec není.
Smiluj se nade mnou, neměj strach,
opustit peklo v Tvých výšinách.

Nesni a odpusť, nedoufej.
Duši mi v očistci vykoupej.
Přestaň se toulat vesmírem,
kroky jsou stvořeny pro chladnou zem.

Smiluj se nade mnou, srdce moje!
Nestůj a vyveď mě z Tvého boje.
Autor šedá bílá myška, 09.06.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní moc hezky, melodicky,
pro mě trochu nelogicky...
mé srdce se nesmiluje
proti mně jen pikle kuje...

tobě přeji, ať nalezneš v co doufáš a co hledáš
a děkuji za komentář :o)

11.06.2006 18:43:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí