Víla z plakátu

Víla z plakátu

Anotace: Potřebovala jsem nějakou vílu....

Ahoj, holčičko moje milí,
jsem přece z plakátu-
tvá dobrá víla.
Neboj, přivolám ti tátu.

Já vím, všechno teď smutné se ti zdá,
slunce se ti někam ukrylo,
to ale občas všem princeznám,
jistě chceš, aby smutku ubylo.

Má milá svěřenkyně,
tohle bude ještě hodně špatné,
tady nebude stačit kočár z dýně,
ani žádné šaty zlaté.

Tohle chce jen pevnou duši,
srdce na místě vpravo,
chování, jak se na princeznnu sluší,
drzosti jen tolik, kolik je jí zdrávo.

Od hloupé maličkosti,
se pak všechno rozvíjí,já vím,
všechno začne..ale i skončí,
a teď ti napovím.

Nikdo se tě neptal,
jestli se chceš narodit,
tak proč by teď reptal,
jak máš žít?

Hlavu vzhůru, dítě moje,
život máš ve svých dlaních,
to, co držíš, je jenom tvoje,
nemůže to vzít ani hřích.

Panečku, to je ale msutku,
já vím, ty přece nejsi hloupá,
a napraví to jen pár skutků,
bože, jak na slovo jsi skoupá!

Holka má, vstávej!
Co tam kdesi ležíš?
Pláčem už nic nevyřešíš!

Jsem z plakátu tvá víla,
už nemám o tebe strach,
ty ses zase potavila,
už nehrozí ti další krach...:-)
Autor Aaliyan, 09.06.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci se ti omluvit a zjistit, kdo jsi?

15.08.2006 15:26:00 | soske

Pro dospělé moc infantilní, pro děti nepochopitelné...

09.06.2006 20:41:00 | soske

Ahojka......tema se mi líbí.Jen si prosím pooprav ty překlepy...milí-milá.......princeznna atd. :) za 8o% :)

09.06.2006 18:25:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí