Zombie

Zombie

Anotace: ...

Když člověka nechají pohřbít
a černá magie začne působit,
zvedá se z hrobu člověk,
který už na tomto světě není.
Cáry masa,shnilá kůže,nevidí,
jen za svou potravou se zmůže.
Jeho duše držená ve zlé moci,
které není pomoci,
je zatracená,
držená ve věčné kleci
plné utrpení a bezmoci.
Autor BLEPTA, 10.06.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí