Vypsané pero

Vypsané pero

Anotace: Nejsem jak ono... Snad.

Zapomněl jsem pero na stolku.
Vyschlo mi.
Tužku bych ostrouhal
ale co se zaschlým inkoustem?

A větřík zafoukal,
Nadzvedl ubrusu modrý lem
a převrátil kalamář.
K čertu s vším!

Smáčel mi zánovní snář
a tak nevím, co dnes sním.
Radš otevřu jednu vodku
upadnu do zapomnění...

Zapomněl jsem pero na stolku.
Vyschlo mi.
Autor Hynas, 11.06.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje chyba, chlapče!!!

11.06.2006 10:46:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí