Novoroční 2005

Novoroční 2005

Anotace: všem na literu a všem jejich blízkým....

Sbírka: Svátky, události

Jaro, léto, podzim, zima
další rok zas bude prima!
od ledna až do prosince
ať nechybí v kapse mince

12 krásných měsíců
malebných a voňavých
velkou spoustu bezva dnů
neprožít je byl by hřích..

Možná budem občas plakat
trápit se a nosit smutek
nebudem však z mostů skákat
uděláme dobrej skutek

Od srdíčka bez váhání
lásku dejme, plňme přání
usmějem se, pohladíme
pomůžeme, poradíme..

Snad by to i za to stálo..
věřte milí kamarádi
že to není vůbec málo..
když se lidi mají rádi…
Autor Bean, 30.12.2004
Přečteno 865x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí