Život

Život

Anotace: Optimistická báseň o životě :-)

Život je krásný, někdy i těžký.
Každý z nás své břemeno nosí,
ve svém nitru lásku i někdy bolest hostí.

Život je krásný, někdy i těžký.
Každý své břemeno nosí sám.
A kolikrát marně hledá,
kdo by mu pomohl,
alespoň kousek ho nést
přitom ho nepodvést
a necítit se sám.
Životem kráčíš tak, jako já,
kdo z nás svou cestu úplně zná.
Jsme hledající bytosti na této zemi
a život je plný polopravd.
Tam, kde je dobro číhá i had.
hledáme sami sebe,
ty možná hledáš mě a já hledám tebe.

Však život je krásný
a v každém zlu je něco dobrého,
něco, co nutí tě vstát,
když zrovna klopítáš a chceš to vzdát.
Človíčku chtěla bych ti říct,
že mám tě ráda...

Držím se zpátky,
neutíkám zadními vrátky.
Mám jen teď a žádné pak.
Ber, jak ber, mezi námi je zeď
a čas ukáže, kdy prolomí se jak led.
Človíčku, chtěla bych ti říct,
že mám...
dokonči sám,chceš-li.
Život je krásný, je plný něhy!
Autor M3rryMarta Valenová, 13.06.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí