Život(opis)

Život(opis)

Anotace: bylo - nebylo...v říši všedních dnů...

Život nabral směr
křivek tvého těla
snad já jsem to tak chtěl
i tys to takhle měla

jdem začít nový konec
zas každý někde jinde
neznám přesný vzorec
však prý to jednou vyjde

skrýváš slzy a ladně kráčíš dál
tak moc si přeju rovně stát
ten pocit chladně hřál
a znělo divně „mám tě rád“
Autor Adam Piston, 14.06.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí