stále je proč žít

stále je proč žít

Anotace: když už nevíte jak dál, tak já vím...

Miluji umění
co to však je, že?

Je to hledat krásu v ošklivosti
Je to vidět štěstí ve smůle,jenž se vám lepí na paty
Je to slyšet krásnou melodii, co kdekomu neladí
Je to v tom, užívat si i ty nejstrašnější muka
Je to smát se, když všichni pláčou a ty ztrádáš
Je to milovat nepřítele, co ničí tě bez svědomí
Je to vidět naději, když jste všechno ztratili

Jak dlouho existuje lidstvo
a jak dlouho existuje člověk
Musíme si uvědomit pouze
velmi důležitou jednu věc

Když vás něco trápí,
když vás něco ničí,
když vás něco užírá
Když vám nic nejde,
nic se vám nedaří,
Naučte se toto mé
Umění
Umění života ve smrti

Zapomente na vše zlé
je to zbytečné
řešit neřešitelné

Tak zahodte starosti za hlavu
Jsou krásy které čekají
na ty co si je vytouží
co si je vysní, vytvoří
tak jak by chtěli

I když jste úplně na dně
stále je něco pro co
vy by ste měli žít
a čekat až to přijde

A ono to určitě přijde
jestli ale ne
tak už to tu je
Jen vy to nevidíte
Naučte se umění a náhle spatříte
Tu sílu života
Autor morticie, 14.06.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

když to tak bereš...

14.06.2006 11:52:00 | morticie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí