Předčasné

Předčasné

Anotace: všechno co se děje, je dobře..i když se nám to leckdy nelíbí..

a pak
ruce něčí
až do bolestnosti
setřou mi z očí
poslední slzy

a pak
poslední smítko nevinnosti
mi zfoukne z nosu vítr
..příliš brzy

a pak
z vteřiny na vteřinu
bez mého souhlasu
s tváří zabarvenou do běla
jsem právě dospěla
s cynickým tónem ve hlasu

..a tak to nemělo být..
Autor Mlha, 14.06.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí