fšem CDromům

fšem CDromům

Anotace: ale hlavně rumunům

co se stalo tejdle paní
proč tu klečí co to žvaní
ruce vzpíná drží dítě
až daj drobný nakrmím tě

barva snědá chrup se leskne
drobný mizej v blůze těsné
je tu líp než v bukurešti
je kam zalízt v mrazu dešti

až se sejdou nad obsahy
kapes svých a zákoutí
zapějou si romské písně
či je slza zarmoutí

a když dítě zatkne orgán
a k pěstounům umístí
i to v plíně s palcem v hubě
slušnej zisk jim zajistí

ta snědá co pod schodama
smutně žádá o zbytky
drž si pevně svoje kapsy
zlato schovej do kytky

tak se žije v zlaté praze
přespolní tu smejvaj saze
cizincum je tuze blaze
nedaj..ležej na podlaze

tak zůstante radši doma
krmte kamna polomem
na problémy máte hospu
rychlík brzdí za domem
Autor poeta, 31.12.2004
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí