U trati

U trati

Anotace: ...nahoře bez..

mrtvé..děvče..
.na kolejích..
.tiše..bezvládná..
.v ruce..růži..hlavu dál...
..nadechni se mládenče..
..již nespatříš svit..
..v jejích očích..
.mrtvolná šeď..
.pohltila..krásu..dívčí..
..na truhlu..její..
..dej měď..
..zamáčkni slzu..
..a pohřbi lásku..
.tak jako..tenkrát u trati..
.nevydá dívka hlásku...
Autor Fallen, 31.12.2004
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

už jsem pochopila

22.12.2005 14:13:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí