Tehdy...

Tehdy...

Anotace: Da se rict...prubeh jednoho vztahu...jak kdo chce...

Hladil tvý vlasy,
ty tenký kovový struny,
a vybrnkal zvadlý kopretiny,
co před cihelnou kvetly.

Hladil tvý vlasy,
ty tenký měděný drátky,
a vykouzlil starý tenisky,
co ste si v nich tehdy hráli.

Hladil tvý vlasy,
ty zlatý hedvábný nitky,
a ztratil v nich svý lásky,
svůj život a sny…
Autor mistake, 16.06.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no prostě pohladila co dodat

16.06.2006 21:40:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí