Legenda lásky pana XY...

Legenda lásky pana XY...

Anotace: ...

O tvojí lásce bych mohla psát legendy,
zapsat všechna jména do dívčí agendy.
S Šárkou to bylo tenkrát poprvé,
ve 14ti se každý kluk rád utrhne.
A pak už to bylo jako býměna prádla.
Děvčata naivní, ale i zrádná.
Snad nejvíc ti seděla nezbedná Monika.
Do náruče štědrých holek se snadno utíká.
Pak ale byla to nuda, protože co je snadno k mání,
je bez zážitků a v partě bez uznání.
Vydal ses lovit do neznámých krajů,
zasvětit panny do milostných tajů.
Evička byla jako malé dítě,
než mohl si ji políbit,
chtěla slyšet "miluji tě".
Pak chudák brečela, že jsi kus lháře,
když jsi jí opustil kvůli dračici Kláře.
Ani ta však neměla dlouho tvou lásku,
když potkal si za týden copatou Stázku.
Blondýnky pro tebe byly jak amulet
a taks to nechal jenom tak, na úlet.
A když si chtěl zkusit lásku sladší,
vrhl ses do náruče roztomilé Saši.
Ta si tě dovedla udržet asi nejdéle,
protože byla šmrncovní královnou tvojí postele.
Pak ale potkala sportovního Kubu,
a na téhle holce sis poprvé rozbil hubu.
Zjistil si, jaké hroty mívají kopačky,
a tak ses zkusil zamilovat do Kačky.
Hodná holka, ktrou snad z těch všech už máš doopravdy rád.
Važ si lásky. Život je mnohdy plný ztrát...
Autor milenium, 16.06.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sto bodů za legendu lásky :)

16.06.2006 22:04:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí