S novým rokem

S novým rokem

Anotace: jen takové naivní veršování...

Blíží se konec roku, trocha dojetí,
a dnešní problémy nám s časem uletí.
Vždy jen to nejkrásnější v srdci zůstane,
proč neudržet si to, pročpak ne?

Chtěla bych umět vytvořit si skříňku,
takovou pokladničku maličkou,
a schovat do ní všechno milé, krásné,
a převázat jí mašličkou.

A co se skříňkou? Ještě nevím sama,
snad v těžkých chvílích do ní nahlédnout?
A nebo s každým novým rokem
si ten svůj poklad jenom prohlédnout?

Blíží se konec roku,
trocha dojetí,
strach,
radost,
víra,
láska,
objetí...
Autor Cecilka, 31.12.2004
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí