Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: co ty vidíš když se na sebe nebo na kohokoli jiného podíváš?

Když podívám se do zrcadla
na tu lesklou plochu,
vidím na ní hned dvě tváře,
ale nelekám se ani trochu.

První tvář je fyzická-
hnědé oči, vlasy...
Druhá tvář je výraz můj-
to, co cítím, asi?!

Jednou slza po tváři mi stéká,
po druhé zas úsměv zdobí ji.
Někdy cítím se jak víla křehká,
jindy pohledem zas zabíjím.

První z tváří o mně nepoví ti nic,
snad jen, že jsem žena a jak vypadám.
Ta druhá však ti poví mnohme víc,
že je ve mně upřímnost, láska, bolest, vztek i něha
Autor Jiřina, 17.06.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí