Koukej táto II.

Koukej táto II.

Anotace: Pokračování Koukej táto I.

Bylo by to príma táto můj,
Kdyby byl Bůh tvůj i můj.
Bylo by to príma chce to chtít,
Boží lásku pochopit.
To, že Bůh nás má velmi rád
A chce při nás stále stát.

Zavři očka na chviličku a představ si,
Jak jdu já, mé sestry, ty a máma.
Někdo nás stále drží, někdy nás bere
Na svá ramena a jde životem pořád
S náma, ten někdo je Ježíš.

Víš můj táto, já jsem rád,
Že Bůh je můj kamarád.
Vím, že Ježíš příjde sem,
Na tu naší hezkou Zem.
Vezme si nás s sebou tam,
Kde v nebi svou Zemi také mám.
Autor M3rryMarta Valenová, 18.06.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí