Být dítětem!

Být dítětem!

Anotace: Být znovu dítětem,....

Být znovu dítětem,
bez trápení, bolesti a žalu,
být znovu tak šťastný,
a nepotřebovat žádnou radu!

Být znovu malinká,
a krásně si hrát,
vždyť tohle je krásná vzpomínka,
když jako dítě můžem si cokoliv přát.

Smát se a usmívat na lidi kolem sebe,
co víc ještě mít?
Když děti vidí jen modré nebe.

Být znovu dítě,
a mít svá tajná přání,
přece každý z vás víte,
že štěstí není jen zdání.

Být znovu dítě,
a nemuset se trápit láskou,
nemuset se chytit do žádné zlé sítě,
či přilepit si pusu páskou.

Přilepit pusu páskou, aby se neříkaly věty či slova,
které nás pak mrzí,
abychom neubližovali si znova a znova,
když už dva bývají si cizí.

Být dítětem, a být milován,
je přece krásné,
život bez žádných ran,
a nebe jasné!

Občas chtěla bych být dítě,
hrát si a snít si svůj dětský sen,
být pořád jen šťastná
a probouzet se v krásný sluneční den!
Autor Aangela, 18.06.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí