Konec

Konec

Anotace: možná tak vypadá...

Co dělat, když už život nemá smysl,
co dělat, když konec lapí naši mysl?
To se nedá zastavit,
pouze na čas potlačit.
Kdyby okolí nebylo,
tak už by to dávno skončilo.
Nejspíše bledě,
ale jak pro koho.
Toto píšu nevědě,
zda vstoupím do toho.
Spíše ano, není jiné možnosti,
ať snažím se jak snažím stejně to přináší starosti.
Smutek,žal,bezmoc a prázdno,
kde je ten krásný život?
zima,kal a bez pomoci na dno,
pomalu se dostávám na ten vysněný hřbitov...
Autor l.rosnicka, 18.06.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí