Na křídlech

Na křídlech

Anotace: netradiční úlet

Pak křídly mě přikryj vážky,
na nich já se vznáším
a často padám,
opětované bolesti letních večerů,
když vzpomínky se vrací,
raději zůstat nepochopen,
než zpovídat se unaven životem,
já se nevzdávám, první a poslední,
mezitím něco začalo, skončí.

Milovat na dva způsoby,
tím druhým se usmířit,
usnout, probudit se,
začínat znovu, každý den.
Jsem naivní kluk, děkuji za pochopení.
Dneškem to nekončí, nezačíná,
pokračování je v každém z nás.
Autor Souný, 19.06.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc pěkná

27.06.2006 18:39:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí