Hlasy srdce

Hlasy srdce

Anotace: není to nic moc, ale třeba se to někomu bude líbit

HLASY SRDCE
Slyším hlas.
Hlas?Ano, hlas, který mi radí.
Radí? Ano, dává mi rady.
Rady? Ano, říká, co je správné.
Správné? Ano, správné.
Zabíjení je hřích,
ale láska hřích není.
Ne? Co je?
Je to cit,
který dává a zraňuje.
Autor Lilein, 19.06.2006
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí