Velkopáteční

Velkopáteční

Anotace: ..vznikla jak jinak než na Velký pátek a je o lásce a utrpení.../jak říká Werich: Za pravdu se vždycky platí kopancem; to je mezinárodně uznávaná valuta./

Ježíši na kříži,
tvé slzy jsou sladké
a já se směju slaně.

Ježíši na kříži,
ve věčnosti krátké
laskat chci tvoje probodané dlaně.

Ježíši na kříži,
strmě teď dolů vzleť,
sem, kde žiju já, tulikráska.

Ježíši na kříži,
lži pravdivou odpověď,
proč vlastně tak krutě trestá se láska.

Ježíši na kříži,
krev z tvých ran
se s marností mísí.
Věř, až svou dlaň do jeho dám,
náš polibek tě vzkřísí.
Autor Tinwen, 20.06.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí