he? Název? Nevim

he? Název? Nevim

Anotace: Je mi líto, název jsem ještě nestačila vymyslet...

Umírám na nemoc mých myšlenek, toužím.
V běhu svých absurdních snů kroužím.
Nemohu už znovu vstát ze dna beznaděje,
ignoruju, jsem arogantní k tomu, co se děje.
Toužím zhmotnit svoje sny,
naplnit opět naivitou své dny,
protože ve spárech naivity žila jsem
svůj soukromý nádherně dětský sen.
A teď? Je tomu konec...
Autor Miiemu, 21.06.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí