Anotace: Člověk by toho chtěl...taková šuplíkovka,ne moc dobrá

Z plátků růží korunu,
chtěla bych mít.
V ráji chtěla bych žít.
Z jahod ústa,
chtěla bych okusit.
Přízeň hvězd pokusit.
Z kapek rosy
chtěla bych být.
O krásném světě snít.
Z karneolů oči,
chtěla bych vidět.
Za počiny své se nestydět...
Autor Haydée, 21.06.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co je to s tebou dneska jidy kvlita dnes pokulháváš

21.06.2006 22:13:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí